Inspirerende ord fra Christel

Dette er vår fantastiske venn Christel!

Før vi hadde gleden av å ha henne som kunde gjennomførte hun en imponerende livsstilsendring og oppnådde drastisk vektreduksjon. Når tiden var inne for å begynne å trene meldte hun sin interesse, hvor vi hjalp henne videre til neste steg. Sammen skapte vi en god progresjon! 

Her kan du lese noen inspirerende ord fra Christel.

Med en BMI på 47,5 var ikke treningssenter førstevalget mitt, da jeg fikk beskjed at jeg måtte endre livsstilen min. Som første skritt på veien mot et sunnere liv fikk jeg en kostholdsplan av sykehuset i forhold til mine diagnoser. Da jeg begynte å spise riktig, ble vekten redusert og medisiner kunne jeg kutte ut.

Jeg satt meg et realistisk hovedmål og flere delmål. Da vekten gikk fra 3 sifret til 2 sifret, ble det lettere å trene. Jeg var ikke helt komfortabel å trene på et treningssenter, så jeg brukte naturen i all slags vær flere ganger i uken. Det er lett å miste strukturen og ikke minst motivasjonen når en driver med livsstilsendring på egenhånd.

Jeg visste jeg trengte en jeg kunne «spille ball med», en som kunne hjelpe meg videre på veien. Dessuten ønsket jeg meg et program som jeg kunne gjøre hjemme, med utstyret jeg hadde hjemme. Det er et enormt utvalg av PTer og online trening. Heldigvis ble jeg tipset om Privatefitness.no og Robert. Jeg tok kontakt og etter noen dager hadde vi en samtale om hva jeg trengte. Han satt opp et program basert på treningsutstyret jeg hadde hjemme, jeg kom med tilbakemeldinger på hans forslag og etter et par dager hadde jeg mitt eget individuelle treningsprogram!

Var det noen øvelser jeg var usikker på, fikk jeg tilsendt øvelsen på video. Kommunikasjonen med Robert er god. Han er rask til å svare på meldinger og det var ingen grunn til å sette treningen på vent, hvis en ventet på svar. Det å ha loggføring av treningsøktene gjør at en nesten automatisk skjerper seg. En vil jo gjerne se progresjon etter noen uker. Nå som BMI er redusert til 30 og vekten er redusert med 42 kg, er mitt første program utarbeidet av Robert nå klar for en oppdatering.

Vi får ikke skrytt nok av deg Christel og er SÅ imponert over det du har oppnådd! 

Lurer du på noe om trening, kosthold eller pakkene vi tilbyr, så er vi alltid klare for å svare på spørsmålene dine i chatten.

 

Klar for å komme i gang?

Vi tilpasser oss din hverdag slik at du lettere kan nå dine mål uten å ofre for mye på veien!

Startpakken

Ved å kartlegge dine behov kan vi setter vi opp en skreddersydd trenings- og kostholdsplan. Treningssenter, hjemmetrening, eller “on the go”, sammen kommer vi frem til en målrettet plan som passer inn i din hverdag.  Her vil du også få en solid oppfølging slik at du når dine mål på best mulig måte.

Kom i gang

Treningsprogram

Er du lei av det samme gamle treningsprogrammet?
Trenger du litt ny inspirasjon?

Da kan et enkelt, ferdiglaget treningsprogram være noe for deg. Her finner du programmer som våre trenere benytter seg av.

Kom i gang

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.