Er du forvirret over treningsbransjen? Lurer du på hvor ofte du må trene, hva du må spise, og hva du må eller ikke må gjøre? Det er forståelig. Det finnes utallige artikler og innlegg om hvordan det skal gjøres og det finnes utallige konklusjoner om den beste oppskriften. Hemmeligheten er at det finnes ingen snarveier, magiske treningsprogram eller oppskrift på hva og når du bør spise. Alle har individuelle behov og vi vil hjelpe deg å identifisere DINE behov ved å gi det et nytt og realistisk perspektiv på hva som kan forventes. Vi er her for deg.

HVORDAN DET VIRKER

Skreddersydd

Vi skreddersyr treningsprogram og kostholdsprogram som skal passe målsetning og behov ut fra en individuell samtale. Vi tilpasser oss din hverdag og skal lage en plan du kan leve med uten å måtte ofre alt.

Innlogging

Du får innlogging til vår hjemmeside hvor du har tilgang til trening og kostholdsprogram. Her loggfører du øktene dine og kan legge igjen kommentarer under øktene.

Oppfølging

Vi vil oppsummere og vurdere progresjonen en gang i måneden. Du vil når som helst kunne ha samtale med personlig trener om du skulle trenge hjelp med program, utførelse av øvelser eller andre ting. Du har tilgang videoer hvor det vises utførelse av øvelsene. Dette ligger på din innloggingsside.

Chat med trener

Du kan kontakte treneren din når som helst for samtale. Skulle du lure på noe som helst vil vi stå parat for å hjelpe deg.

Programmet

Loggføring

For at du selv skal kunne følge egen progresjon vil du ha tilgang til loggføring på vår hjemmeside. Her kan vi enkelt følge med på at du trener når du skal og kan komme inn med endringer og kommentarer der det trengs.

Lokasjon

Vi tilpasser oss deg, og ikke omvendt! Om det skulle være på et studio eller hjemme i egen stue vil vi kunne skreddersy et program for deg. Vi vil tilrettelegge for at du skal slippe å snu hverdagen på hodet for å passe inn en treningsøkt.

Målsetting

Først kartlegger vi dine delmål og hovedmål. Her vil vi lage en solid plan som skal være realistisk opp i mot dine forventninger.

MATPLAN

Spis hva du vil!

Som nevnt skal vi lage en livsstilsendring som du fint kan leve med. Du skal kunne spise maten du elsker, så lenge det passer inn i regnestykket. Det er lov og, ikke minst viktig, å kose seg.

Vegansk og allergi

Uavhengig om du skulle ha allergi, om du er veganer eller andre ting, så vil vi lage et kostholdsprogram som skal hjelpe deg i prosessen mot å nå dine mål. Vi tilpasser oss dine behov.

Hektisk hverdag.

Vi setter sammen en kostholdsplan som passer inn i din hverdag. Om du har mye tid på kjøkkenet eller ”on the go” tilrettelegger vi mat og vaner som passer inn i din hverdag.

Kom igang med din ny treningshverdag

Velg pakken som passer for deg

Tilpasset Treningsprogram
Oppstart 2199,-
+799 i måneden
Oppstartstime med PT for å skreddersy en plan etter dine behov og mål
Skreddersydd treningsprogram
Ukentlig oppfølging av kunde
Chat med PT
Tilgang til å endre program
Tilgang til video av øvelser
Innlogging på hjemmeside
START NÅ
Tilpasset Matplan
Oppstart 1799,-
+699 i måneden
Oppstartstime med PT for å skreddersy en kostholdsplan etter dine behov og mål
Skreddersydd matprogram
Ukentlig oppfølging av kunde
Chat med PT
Tilgang til å endre program underveis
Innlogging på hjemmeside
START NÅ

Har du fortsatt spørsmål?

TRYKK HER FOR Å SE DE VANLIGSTE SPØRSMÅLENE

Hvem er Privatefitness?

Velkommen til oss!

det vi prøver å være unike på er kunderelasjoner og oppfølging slik at du skal få mest ut av egen tid og trening. Trening settes ofte i en bås og man forbinder det med trange treningssenter lange økter med tunge vekter og en fremtredende “se og bli sett” faktor. Dette er heldigvis ikke eneste måten å få trent på. Trening er bevegelse og vi er sikker på at vi finner en bevegelse som passer for deg!

Er dette for alle?

Absolutt! Om du er nybegynner som ønsker å løfte dine første vekter eller en rutinert ringrev som ønsker et frisk pust og litt variasjon fra det vanlige programmet, vil vi kunne hjelpe deg.

Må jeg være medlem på et treningssenter?

Nei! Vi skreddersyr en plan for deg uavhengig om det er på et treningssenter, hjemme eller ” on the go”.

Hva om jeg ikke klarer å gjennomføre?

Er dette et spørsmål som surrer i hodet ditt er det på tide å endre tankemønsteret ditt.
Vi vil ha et tett samarbeid med kundene våre, følge opp treningen og overvåke progresjonen din. Sammen får vi deg et skritt nærmere de målene DU vil oppnå.
Får du ikke ønsket progresjon har vi tilgang til å komme inn, endre plan og gjøre di nødvendige justeringene slik at du skal nå dine ønskende resultater.

Hvor fort får jeg programmene?

Vi har 2 forskjellige pakkeløsninger.
Ferdiglaget treningsprogram vil du få umiddelbart etter bestilling.
Startpakken vår som skreddersyr en plan etter dine behov og mål tar ca. 2-4 dager avhengig av hvor mye som må gjøres.

Må jeg spise en viss type mat?

Absolutt ikke.
Vi som personlige trenere elsker også kos og god mat. Det skal være lov å kose seg og spise mat du liker. Du skal ikke ha et ”hat” forhold til planen. Vår filosofi er at ingenting skal være tidsbasert. Vi vil legge til rette for en livsstil som du kan trives med.Etter individuell samtale med PT vil vi kartlegge dine behov og sette sammen et opplegg som du kan leve med. Alt handler om balanse

Hvorfor velge Privatefitness?

Først og fremst vil vi hylle alle som ønsker å hjelpe andre! Det finnes mange som driver med online coaching og vi tviler ikke på at disse kan være til hjelp for folk flest. Så hvorfor velge oss? Vi har en brennende lidenskap for å hjelpe folk å oppnå sine mål. Kanskje er det et mål som har vært der siden du var liten, kanskje du aldri har kommet helt i gang, eller kanskje du ønsker å løfte de ekstra kiloene på benken. Uansett hva du ønsker å oppnå vil vi gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg på veien. For oss er det en fantastisk reise å få være med på. Vi ønsker å gi hver kunde en unik opplevelse og virkelig la dere få føle på at vi jobber sammen om dette.
Vi har satt sammen et trinn for trinn system som skal gjøre det lett for deg som kunde å holde kontroll på loggføring av økter satidig som vi kan holde et øye på  progresjonen din. Vi håper på å høre fra akkurat deg!