Private Fitness AS Salgsbetingelser

Forventet lesetid: 3-6 minutter.

De nedenstående betingelser gjelder for salg av tjenester fra Private Fitness AS (https://privatefitness.mystagingwebsite.com/) til forbruker. Det er viktig at du leser nøye gjennom disse, og skulle det være noe du ikke forstår, så send oss en e-post, så forklarer vi gjerne.

Betingelsene er utarbeidet med bakgrunn i Forbrukerombudets veileder og retningslinjer for salgsbetingelser (se PDF-dokument) og Forbrukerrådets veileder til opplysningsplikt og angrerett ved fjernsalg og utenom faste forretningslokaler (Se PDF-dokument).

Vi anbefaler deg å lese grundig gjennom betingelsene nedenfor. Betingelsene utgjør sammen med bestillingen din, avtalegrunnlaget for kjøpet.

Er du under 18 år kan du gjøre en bestilling hvor du betaler med kort, men ikke med faktura eller delbetaling. Vi ønsker likevel at du innhenter skriftlig samtykke hos en av foreldrene dine. Dette kan sendes som vedlegg per e-post til oss.

Har du spørsmål til betingelsene? Ta gjerne kontakt på ovenstående e-post eller ring oss mandag til fredag mellom 10.30-15.00 på telefon +47 953 38 217.

Forbrukerkjøp er regulert i Forbrukerkjøpsloven, Angrerettloven og E-handelsloven.

For å finne ut hvilke rettigheter du har ved en bestilling, anbefaler vi deg å se nærmere på disse, og kanskje aller mest ovenstående linker fra Forbrukerrådet og Forbrukerombudet som på en folkelig og forståelig måte redegjør for hvilke plikter vi har som selger og hvilke rettigheter du har som kjøper.

1. Definisjon av parter

Selger er Private Fitness – KIRSTEN FLAGSTADS VEI 109 B, 4621 KRISTIANSAND S

I det følgende vil dette omtales som vi, oss eller PrivateFitness.no. Foretaksnummer er (….. ikke fått enda).

Private Fitness kan kontaktes enten direkte per e-post eller på telefon.nr +4795338217 mandag til fredag mellom 10.30 og 15.00. Skulle det være hast, kan også telefon.nr benyttes mellom 07.30 og 20.30.

Kjøper er den personen som er oppgitt som kjøper i bestillingen (kundeskjemaet som du må fylle ut når du bestiller en tjeneste hos oss). Kjøper vil i det følgende omtales som du, deg, din eller ditt.

2. Bestilling og avtaleprosess

Bestillingen er bindende i det den registreres på vår server. Likeså er vi også bundet av bestillingen din. Vi vil påbegynne arbeidet med bestillingen din omgående. Hvis du ønsker å angre kjøpet, er det viktig at dette gjøres snarest mulig og senest før vi har påbegynt arbeidet med bestillingen.

Bestillingen din ansees som en enkeltstående tjeneste og leveres innenfor et konkret tidsrom, nærmere bestemt 4 uker fram i tid fra du har mottatt bestillingen din. Bestillingen leveres i sin helhet på vår web-applikasjon som du vil ha tilgang til samtidig som du bestiller.

Når produktet/tjenesten er klargjort i systemet vårt vil du bli gjort oppmerksom på dette via e-post og en melding via web-applikasjonen  og det vil ligge tilgjengelig for din bruker på privatefitness.no/pf-konto. Forklaring til bruk av web-applikasjonen får du tilsendt.

Ved bestillinger av digitalt innhold innenfor et tidsbegrenset tidsrom er bestemmelsene om angrerett annerledes enn det du kanskje er vant til. Vi ber deg derfor lese gjennom punkt 8 nøye før du bestiller.

3. Opplysninger funnet på Privatefitness.no

Vi forbeholder oss retten til å kansellere bestillingen din dersom vi ikke har kapasitet til å ta deg inn som kunde. Du vil da få et tilbud om å bli satt på venteliste.

4. Priser og all informasjon om abonnement

Totalprisen for bestillingen din vil tydelig fremgå før du betaler. Hvis du betaler med faktura eller delbetaling vil du få vite den nøyaktige kostnaden før du bestiller. Alle priser er inkluderer alle utgifter og kostnader forbundet med bestillingen.

Merk at alle pakker selges som abonnement, og som løper til du selv kansellerer abonnementet i web-appen. Ingen av pakkene vi selger har bindingstid og du kan når som helst kansellere abonnementet innenfor den perioden abonnementet dekker (altså før neste trekk).

Gjeldende priser for abonnementene fremgår i informasjonen du får opp når du trykker på knappen «vis info og kjøp her».

Pr 06.11.18 gjelder følgende abonnementspriser (det du betaler etter den første perioden som inngår i kjøpet, vanligvis 4 uker). Dette står nærmere beskrevet i pakkens innhold, som du kommer til før du fullfører bestillingen.

 

  • Skreddersydd Startpakke. 2790.- engangspris. Etterfulgt av 1090,- pr måned med oppfølging og full tilgang til nettsiden
  • Skreddersydd Startpakke uten kosthold. 2199.- engangspris. Etterfulgt av 799,- pr måned med oppfølging og full tilgang til nettsiden..
  • Ferdig utviklet treningsprogram. 590.- engangspris, deretter 89,- pr mnd for tilgang på treningsvideoer og div.

Etter at bestillingen er gjennomført vil du også finne abonnementsprisen din under innstillinger (tannhjulet) i profilen din. Her vil alt av informasjon relatert til abonnementet ditt finnes; være seg pris, abonnementsperiode, mulighet for å kansellere/avslutte abonnementet, neste trekk-dato, m.m.

Avslutning av abonnement:

Du er selv ansvarlig for å følge med på trekket ditt og påse at du nedgraderer eller avslutter til riktig tid. Vi refunderer ikke beløp som allerede er trukket.

Det er ikke treneren/coachen sitt ansvar å nedgradere/avslutte(!) Det er noe du selv må gjøre under fanen innstillinger (velg her «kanseller abonnement»). Trykk på tannhjulet øverst til høyre for å finne).

Trenger du hjelp/ikke får det til, så må du varsle oss minst 4 dager dager før neste trekk. Abonnementperioden du allerede har betalt for påvirkes ikke av dette. Har du spørsmål til dette, send oss gjerne en e-post.

Har du glemt brukernavn og passord?

Ta kontakt med oss på hei@privatefitness.no så ordner vi dette. Husker du brukernavn men har glemt passord, kan du trykke på «glemt passord» og du vil få e-post med mulighet til å nullstille. Om du ikke får e-post, sjekk søppelpost-kurven.

5. Betaling

Betaling gjennomføres etter valgte betalingsløsning, henholdsvis betalingskort, faktura eller delbetaling. Som forhandler (juridisk eier) er vi ansvarlig for alle transaksjoner som gjøres gjennom løsningen vår. Eventuelle kredittkortopplysninger vil fylles inn i en sikker nettportal som leveres av en tredjepart. Informasjonen er helkryptert.

Øvrige betalingsbetingelser kan også tilkomme for betaling som gjennomføres med avbetaling.

Informasjon for Klarna Faktura:

Ved betaling med faktura samarbeider vi med Klarna. For å betale med faktura må du angi ditt personnummer eller organisasjonsnummer, det vil da bli gjort en kredittsjekk. Forutsetningen for å betale med faktura er blant annet at du er folkeregistrert i Norge og over 18 år. Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger.

Samtlige faktura er overdratt til Klarna sin eiendom, og befriende betaling skal kun skje til Klarna. Fakturaens betalingsvilkår er 14 dager. Ved for sen betaling vil det påløpe purregebyr og forsinkelsesrenter. Ved uteblivelse av betaling vil fakturaen bli overdratt til inkasso.

Informasjon for Klarna Delbetaling:

Gjennom vårt samarbeid med Klarna kan du tegne en kontokredit-avtale og dermed delbetale ditt kjøp. Kredittiden velger du med å krysse av i det kampanje-alternativet som passer for deg. Kjøpet kan alltid betales i sin helhet når som helst, innen forfall.

For å betale med delbetaling må du angi ditt personnummer, det vil da bli gjort en kredittsjekk. Forutsetningen for delbetaling er blant annet at du er folkeregistrert i Norge og over 18 år. Du kan ikke ha betalingsanmerkninger.

Betaling og utgifter i forbindelse med faktura og delbetaling vil fremkomme før du går videre og betaler.

Har du spørsmål i etterkant av å ha betalt med faktura eller delbetaling, kan du ringe Klarna direkte på tlf. 21 01 89 91 for mer informasjon. Allmenne vilkår finner du her

Standardisert europeisk opplysninger om forbrukerkreditt finner du her

Les igjennom teksten over og tilpass de vilkår som gjelder din nettbutikk. For mer informasjon om netthandel vises det til: https://www.forbrukerradet.no/dine-rettigheter/netthandel

Ved bestilling av en tjeneste vil du få en elektronisk ordrebekreftelse pr e-post og i samtale-vinduet på profilen din på nettsiden vår. Vi anbefaler at du skriver den ut, slik at du har den lett tilgjengelig.

6. Levering av tjenestene/produktene

Normal leveringstid på produktene vi tilbyr er 1 til 4 dager. Ved avvik vil dette varsles per e-post og/eller via meldingssystemet som brukes internt i kommunikasjonen mellom oss og deg.

Normalt vil vi påbegynne arbeidet med bestillingen din allerede samme dag som du bestiller, så fremt bestillingen gjøres i tidsrommet 07.00 – 19.00. Dette gjelder 7 dager i uken, foruten julaften, 2. juledag, Nyttårsaften, 1. nyttårsdag, påskeaften og 17. mai).

I den grad det går over 5 dager uten at du hører fra oss, kan du gjerne sende oss en e-post på hei@privatefitness.no og purre.

Ved bestilling forventes det at du kan starte opp med en gang, så lenge ikke noe annet er avtalt på forhånd. Ved oppstart senere, må du si fra før oppstart før start og oppsettet er ferdigstilt.

Du kan ikke vente lengre enn 1 måned før påbegynnelse. Etter dette frasier du deg retten til bli fulgt opp av en av våre personlig trenere. Det digitale innholder; som treningsprogram, kostholdsplan og eventuelle e-boker tilhører deg og kan bli sendt til deg per e-post om det er ønskelig.

Ved sykdom eller skade vil du kunne fryse abonnementperiode du allerede har betalt for i inntil 6 måneder, om ikke annet er avtalt med oss.

7. Kundedata

Informasjonen som fremkommer via kundeskjemaet du fyller inn og øvrig informasjon som måtte komme fram vil ikke under noen omstendighet bli delt med tredjepart.

All informasjon om deg vil bli oppbevart ifølge norsk lov. Ønsker du denne slettet i etterkant av avslutning av abonnement, så send oss en e-post så gjør vi dette for deg.

8. Angrerett

Salg av kosthold og/eller treningsprogram defineres av Angrerettloven som fjernsalg (se punkt 3.2 i den praktiske veilederen fra Forbrukerrådet linket til helt øverst i betingelsene).

Tjenestene vi tilbyr faller innunder punkt 5, side 10, i veilederen. I punkt 5, s. 10 i veilederen nevnes det at angreretten bortfaller når leveringen har startet med forbrukerens uttrykkelige forhåndssamtykke. Forbrukeren må erkjenne at angreretten går tapt når avtalen er oppfylt.

Ved å huke av for å ha lest disse salgsbetingelsene har du gitt ditt uttrykkelige forhåndssamtykke til at vi kan begynne arbeidet med bestillingen din og at du samtidig erkjenner at angreretten har gått tapt.

På side 10 i samme veileder anbefaler vi at du spesielt gjør deg kjent med punktet om fullførte tjenester og digitalt innhold. Her beskrives det nærmere både hvordan og hvorfor angreretten bortfaller.

Det du bestiller er et digitalt innhold som kan lastes ned og er tilgjengelig via vår web-applikasjon. Dette vil i seg selv bety at angreretten avskjæres allerede når leveringen av det digitale innholdet påbegynnes (se side 13 i veilederen).

Et kjøp av våre produkter/tjenester innebærer at vi umiddelbart etter registrert betaling begynner arbeidet med ditt personlige oppsett.

Ved uenighet mellom oss og deg, anbefaler vi at du kontakter Forbrukerrådet.no og/eller Forbrukerombudet.no og tar saken videre gjennom dem. De vil ta kontakt med oss for en redegjørelse, før de foreslår en løsning.

I forbrukerrådets praktiske veileder vil du også ha alle aktuelle bestemmelser lett tilgjengelig på høyre side av hvert dokument-ark, blant annet den loven og de paragrafer (§) som gjelder.

Er du usikker på hva dette innebærer for deg? Ikke nøl med å ta kontakt med oss, så hjelper vi deg gjerne med å henvise deg til rette instans.

9. Priser og levering

Som nevnt ovenfor vil totalsummen på kjøpet fremkomme før bestilling gjennomføres.

Prisene kan derimot være i forandring og vi tar forbehold om prisendringer som følge av kostnader relatert til produktutvikling. Vi vil varsle om dette på forhånd.

Alle leveringstider må ansees som veiledende. Eventuelle prisendringer vil uansett ikke ha tilbakevirkende kraft og du vil forholde deg til den prisen som oppgis ved betalingstidspunktet.

10. Kundens plikter

Som kunde som er registrert hos oss; Private Fitness AS er du ansvarlig for betaling av de tjeneste Private Fitness AS tilbyr. Dette ansvaret omfatter også ikke å la andre bruke vårt system eller dele det digitale innholdet du har tilgang til, med andre.

Det er ikke under noen omstendighet lov til å videreformidle de dokumentene som du får tilgang til og de må ansees personlige. Dette gjelder også dokumenter du vil få tilgang til gjennom eventuell medlemsgruppe.

Det er følgelig heller ikke lov å ta skjermbilder av treningsprogram og kostholdsplan å dele med andre uten at du har fått eksplisitt samtykke fra Private Fitness AS.

10. Ekstraordinære hendelser

Det tas forbehold om at ekstraordinære hendelser, herunder Force Majeur kan forhindre oss i å levere tjenestene og produktene til avtalt tid.

11. Tvister og lovvalg

Tvister i anledning betingelsene og tilhørende bestemmelser, samt tvister som angår de omtalte og der av følgende rettsforhold hører inn under de ordinære domstoler, med Kristiansand Tingrett som verneting.

Kontaktinformasjon

Private Fitness AS. Org. Nr 921 643 586

Adresse: KIRSTEN FLAGSTADS VEI 109 B, 4621 KRISTIANSAND S

Tlf: 953 38 217 (mellom 09.00-13.30 alle hverdager)

hei@privatefitness.no

Sist oppdatert og revidert 06.11 2018.