Treningsprogrammet for deg ønsker å bli ripped

Har du lyst å kjenne deg litt lettere samtidig som at du ikke mister musklene dine?

Eller ønsker du kansje å rekke SK19?

Da er dette programmet kanskje det du ser etter!

Igor har brukt dette programmet de siste 5 årene mens han har «cuttet» ned til ønsket fettprosent og samtidig hatt fokus for å bevare mest mulig muskelmasse.

Vi er overbevist at hvis du følger dette programmet og samtidig spiser riktig for å gå ned til ønsket fettprosent så kommer du til å oppnå målene dine.

Program Varighet:

12 uker

Treninger per uke: 3-6 (3-Split Program)

Fitness nivå: Nybegynner

Utstyr som kreves: Tilgang til treningssenter

Detaljer:

Øvelses video: Ja

Ernæringsplan: Ja

Kostillskuddsplan: Ja

Bli kjent med Igor

Igor er han karen som du alltid ser på ditt lokale treningssenter. Han har testet alle treningstrender og funnet ut hva som funker og hva som er bullshit. Ønsker du å lese mer om hvordan Igor oppnådde drømmefysikken sin og hvordan du også kan gjøre det samme. Les mer her.

Les mer om igor

Vanlige spørsmål

Passer dette programmet for meg?

Dette programmet er for deg som ønsker å få en naturlig estetisk pen fysikk. Ikke for deg som har plan om å bli den nye Arnold Schwarzenegger eller konkurrere i Mens Physique. Dette er heller ikke programmet for deg som ønsker å sitte med mobilen halvparten av økten din. Det er utfordrende men realistisk å oppnå med en god dose innsats.

Blir jeg større?

Nei. Dette programmet er i hovedsak designet for deg som ønsker å gå ned i vekt og beholde den muskelmassen du har fra før.

Mister jeg fett?

For å miste fettprosent på kroppen din så er du avhengig av å gå i kalorisk underskudd. Men dette programmet er designet for at du skal bevare mest mulig av muskelmassen du har mens du mister kiloene du ønsker deg og oppnår ønsket fettprosent resultat.