VILKÅR OG BETINGELSER

PrivateFitness AS Konkurranse 2018

1. SPONSOR: PrivateFitness AS, Bråvann Terrasse 4, Kristiansand S 4624

2. GODTGJØRELSE: Denne konkurransen er kun åpen for deltakere som er 18 år eller eldre på tidspunktet for lansering av konkurranse. PrivateFitness AS, deres tilknyttede selskaper, datterselskaper, reklame, og internettbyråer. Dette gjelder også deres nærmeste familiemedlemmer og / eller de som bor i samme husstand er ikke kvalifisert.

3. PRIS OG SALGSVERDI: Vinneren av produktet/tjenesten blir valgt av sponsoren til en omtrentlig prisverdi opptil 6100,- NOK inkludert alle avgifter og frakt fra www.Privatefitness.no. Brukeren må være registrert og ha godtatt konkurransevikårene. Det blir ingen kontantinnløsning gjennom tilbakebetalinger og prisen er heller ikke overførbar. Odds for å vinne avhenger av antall mottatte bidrag.

4. Hvordan bli med i trekning: Fra kl. 10.00 GMT+1 20. Desember 2018, besøk www.Privatefitness.no og følg instruksjonene på skjermen og registrere deg for en sjanse til å vinne. Du vil da ha blitt med i konkurransen. Alle detaljer oppgitt må være korrekte og nøyaktige. Påmelding må være mottatt innen kl. 10.00 GMT+1 30 desember 2018. Påmeldinger etter dette tidspunktet vil ikke bli med i trekningen. Grensen er 1 epost adresse per person. Hvis mer enn én e-post er mottatt per person, vil kun den første eposten bli kvalifisert. I tilfelle om usikkerhet rundt identiteten til en aktør, anses den autoriserte kontoinnehaveren av e-postkontoen å være den påmeldte. «Autorisert kontoinnehaver» av en e-postadresse er den fysiske personen e-postadressen er utstedt til. En valgt vinner kan bli bedt om å gi sponsor bevis på at den valgte vinner er den autoriserte kontoinnehaveren av e-postadressen knyttet til vinnende oppføring. Hvis en tvist ikke kan løses, anses oppføringen som ikke kvalifisert. Vær oppmerksom på at dette er en global konkurranse og ikke er spesifikk for nettstedet, en enkelt vinner vil bli valgt globalt. Vinneren vil motta en e-post for å bekrefte at de har vunnet. Hvis du ikke er vinneren av konkurransen, vil du ikke motta en e-post for å varsle deg om dette. Personopplysningene som samles inn, vil bli brukt til PrivateFitness e-postmarkedsføring. Hvis aktøren imidlertid velger å motta e-postoppdateringer under registreringen, vil ingen e-postkommunikasjon bli sendt, bortsett fra prismeddelelse, hvis relevant.

5. PrivateFitness KONKURRANSVINNER VALG: Søndag 30 desember 2018, vil (1) vinner bli valgt tilfeldig blant alle globale berettigede bidrag mottatt. En tilfeldig tegning vil bli utført av PrivateFitnes teamet. Odds for å vinne vil avhenge av antall kvalifiserte oppføringer mottatt. Vinneren vil bli varslet via e-post innen 10 dager etter ovennevnte dato for tilfeldig tegning. Hvis det ikke lykkes å komme i konktakt med vinneren innen 14 dager, kan en alternativ vinner bli valgt. Prisen kan ikke overføres, og det er ikke noe kontantalternativ.

6 GENERELLE REGLER: INGEN KJØP NØDVENDIG. Kjøp vil ikke hjelpe deg med å vinne.. Det er ulovlig å gi noen fordel til kjøpere av varer/tjenester. Deltakerne er enige om å overholde vilkårene i disse offisielle reglene og av sponsorens beslutninger, som er endelige og bindende for alle forhold som angår denne privatefitness konkurransen. Prisvinneren kan bli pålagt å bekrefte at premien skal sendes innen syv (7) dager etter datoen for forsøk på underretning.

Deltakere gir videre til Sponsor retten til å bruke og publisere sitt juridiske navn og bostedssted på nettet, på trykk og i andre medier i forbindelse med Privatefitness AS. Godkjennelse av en premie utgjør tillatelse for Sponsor å bruke vinnerens navn og likhet for reklame og salgsfremmende formål uten ekstra kompensasjon, med mindre loven forbyr det. Ingen erstatning eller overføring av premie vinner tillatt, bortsett fra at Sponsor forbeholder seg retten til å erstatte en premie av lik eller mindre verdi dersom den annonserte prisen ikke er tilgjengelig. Alle gjeldende inntektsskatter er vinnerens eneste ansvar. Ved å melde seg på fra deltakere og deres respektive foreldre eller advokater ut og holder ufarlig Sponsor, dets datterselskaper, tilknyttede selskaper, styremedlemmer, offiserer, ansatte og agenter fra ethvert ansvar eller skader, tap eller skader av noe slag som oppstår fra eller i forbindelse med denne konkurransen eller en gevinst som er vunnet. Ved å delta i denne kampanjen, innvilger deltakerne og deres respektive foreldre eller advokater seg for å være bundet av disse offisielle reglene og trekningens avgjørelser som er endelige. I tilfelle det oppstår uoverensstemmelser eller uoverensstemmelser mellom opplysningene eller andre uttalelser i denne konkurransematerialet og vilkårene i disse offisielle reglene, skal de offisielle reglene forutse, styre og kontrollere. Alt materiale som sendes inn, blir sponsorens eneste eiendom og vil ikke bli returnert. Sponsor er ikke ansvarlig for noen typografisk eller annen feil i utskrift av tilbudet, administrasjon av PrivateFitness konkurransen eller i kunngjøringen av premien. Med unntak av det som er angitt i disse vilkårene, gjelder vanlige Privatefitness Vilkår og betingelser for premien.

7. Vinner av konkurranse: For å bekrefte navnet på vinner, send en epost til Hei@privatefitness.no Forespørsler mottatt etter 30 dager etter trekningsdato kan ikke oppfylles.

8. Melding til alle deltagere: Sponsor er ikke ansvarlig for feil, feil eller mis-transkribert telefon / e-post, feil kunngjøringer av noe slag, tekniske maskinvare eller programvare feil av noe slag, inkludert eventuelle skader eller skader på enhver persons datamaskin relatert til eller som følge av å delta i eller opplever noe materiale i forbindelse med promotering, tapt eller utilgjengelige nettverkstilkoblinger, eller mislykket, ufullstendig, forvrengt eller forsinket datamaskin overføring som kan begrense en brukers evne til å delta i kampanjen. Sponsor påtar seg intet ansvar for sen, mistet, ufullstendig eller skadet oppføringer eller som ikke kan leveres e-poster som følge av enhver form for aktiv eller passiv e-post filtrering av brukerens internettleverandør og / eller e-postklient eller for lite plass i brukerens e-postkonto for å motta e-post. Sponsor skal ikke være ansvarlig for eventuelle hendelser som følge av tilbyderens forbindelse til internett via www.Privatefitness.no Sponsor godtar ikke ansvar for eventuelle skader (uansett materiale eller ikke-materiale) som forårsaket tilkommende, deres datautstyr eller data som er lagret på dem, eller til deres personlige, profesjonelle eller kommersielle aktiviteter. Sponsor forbeholder seg retten til å kansellere eller endre kampanjen dersom svindel, mislighold eller tekniske feil ødelegger integriteten til programmet. eller hvis et datavirus, feil eller annet teknisk problem forstyrrer administrasjonen eller sikkerheten til programmet som bestemt av sponsor / administrator, etter eget skjønn. Eventuelle skader på nettstedet vil være ansvaret for den autoriserte e-postkontoinnehaveren av e-postadressen som ble levert på tidspunktet for oppføringen.

Eventuelle bidrag som er mistenkt for å være falsk (herunder slike som ved hjelp av robot, automatisk, programmert eller lignende metoder for deltakelse), diskvalifiseres, basert på bestemmelser gjort utelukkende av sponsoren. Sponsoren forbeholder seg retten til å forby deltakelse av en person hvis svindel eller manipulering er mistanke eller hvis kontohaver ikke overholder krav om deltakelse som er fastsatt her, eller med noen av bestemmelsene i disse offisielle reglene. Deltakere som deltar i denne PrivateFitness konkurransen, er enige om å være bundet av disse offisielle regler. Ingen innkjøp eller betaling av noe slag er nødvendig for å vinne i denne konkurransen.