PT Mcdermott en trener for deg. En som ser deg og som finner løsninger og treningsprogram som passer deg i din situasjon.

Etter jeg var ferdig på lavterskels tilbud i kommunen, lurte jeg på hvordan jeg skulle opprettholde den gode trenden jeg var inne i. Min trening gjennom 6 måneder var ute på tur 2 dager i uken med intervall og styrketrening. Før jeg begynte på lavterskel tilbudet hadde jeg hatt stillesittende og hadde ikke trent på flere ti år. Jeg reduserte vekten med ca 25 kg med aktivitet og riktig kosthold. For mitt vedkommende visste jeg ikke helt hva jeg trengte på min vei videre.

Jeg ønsket meg en PT som kunne ha oppfølging hjemme. Da jeg tok kontakt med Privatefitness og PT Mcdermott var gleden var stor da jeg skjønte at jeg ble godt ivaretatt fra første stund. Han satt seg inn i hva jeg trengte for å komme i enda bedre form og satt opp et godt program som jeg kunne utføre hjemme. Oppfølgingen er utrolig bra. En føler nesten at en nesten må stå skolerett, om en ikke har hatt noen progresjon eller en har sluntret unna. Her snakker vi «tough love». Det er jeg som må ha disiplin nok til å gjennomføre programmet mitt. Det er jeg som får dårlig samvittighet om jeg har sluntret unna. Vekten min fortsetter nedover og nå er jeg 38 kg lettere enn jeg var på det tyngste.

Jeg ser frem til videre samarbeid med Privatefitness og PT Mcdermott som jeg anbefaler videre til alle. Han er som en pakke Smil, skapt for å deles.

Christel F. Olaisen