Godt nyttår!

Et nytt år og nye mål settes. Treningssentrene fylles opp i januar og halveres i løpet av kort tid. Hvorfor er det slik at alle har et «behov» for å komme i gang på nyåret og har først da bestemmer seg for å gjøre noe? Jeg mener De fleste av oss vet ikke selv hva dem egentlig vil men føler et visst press til å begynne med noe, være mer produktiv eller ha noe å bevise. Mine tanker rundt hvorfor så mange begynner men slutter like etter er rett og slett på grunn av uvitenhet, naivitet og mangel på tålmodighet. Folk overvurderer hva som kan skje på et år men undervurderer hva som kan skje på 10 år. definisjonen på trening er bevegelse, og jeg har tro på at det finnes en type bevegelse for alle og en form for trening DU kan trives med og ha progresjon!

Det finnes visse grunnlinjer for trening, men det finnes ingen fasit på hva som er det beste for deg! Skal du lykkes over lengre tid må du forstå at trening skal være en livsstil og ikke en ”quick fix” over natten. Trives du ikke med hva du holder på med, vil du over tid miste interesse og droppe av. Det finnes ikke noe magisk treningsprogram eller kostholdsprogram.

Vi er alle forskjellige og alt må skreddersys etter deg og dine behov! Som en personlig trener vil jeg jobbe like mye med det psykiske som det fysiske for å bygge opp mer verdi og dybde i din treningshverdag som du selv kan trives med. Før man kan gjøre store endringer i livet må først eget selvbilde og perspektiv endres!

Håper virkelig du får en god start på året og husk at tålmodighet og troa på egen plan er grunnleggende for å åpne dine mål, uansett hva dine mål for året er!